Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κρητικός που τρέλανε τις Ελληνίδες στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»

85

Τον Στάθη Στιβακτάκη, τον Κρητικό μελισσοκόμο που ξετρέλανε όλη την Ελλάδα είχε καλεσμένο χθες,  ο Θέμος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», στη συχνότητα του AΝΤ1. Ο Κρητικός η εικόνα του οποίου έγινε viral στο διαδίκτυο, είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς το βλέμμα του και η αρρενωπότητα του, έκανε το γυναικείο πληθυσμό να παραμιλά.

Ο μελισσοκόμος, από τα Βορίζια του Ηρακλείου, εξομολογήθηκε στον Θέμο πως δεν προκάλεσε αυτός την όλη ιστορία, εξήγησε πως δεν θα αφήσει για κανένα λόγο το χωριό του και τα μελίσσια του και πως μια καριέρα μοντέλου είναι κάτι που δεν τον αφορά.

Όπως είπε, αισθάνεται ζωντανός και χαρούμενος στα όρη του τόπου του και είναι περήφανος για τον τόπο καταγωγής του , τα Βορίζια, καθώς οι πρόγονοί του έδωσαν πολλές μάχες κατά των Γερμανών και των Τούρκων.

Όσον αφορά στο χαμό που έχει προκληθεί γύρω από τον ίδιο, με τις φωτογραφίες του από το συλλαλητήριο, είπε λακωνικά πως απλά περιμένει να περάσουν οι μέρες για να ξεθυμάνει ο ντόρος και να ηρεμήσει ο ίδιος και η οικογένεια του. Όπως εξομολογήθηκε στο Θέμο και τη Δούκισσα Νομικού τα τηλέφωνα που δεχόταν από δημοσιογράφους ήταν εκατοντάδες καθημερινά. Μάλιστα, ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook «φράκαρε» από τα χιλιάδες αιτήματα φιλίας που δέχθηκε, κυρίως από γυναίκες, και παραδέχθηκε στη Δούκισσα ότι αισθάνεται ωραία με τον θαυμασμό που δέχεται από το ωραίο φύλο.

«Κάθε μέρα πουλούν την Ελλάδα»
«Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όχι τόσο για το ότι ήρθες, βέβαια σε ευχαριστώ πολύ και γι΄αυτό…Ελπίζω να σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σου. Και να τα είπαμε καλα. Κυρίως θέλω να σε ευχαριστήσω για την εικόνα που έβγαλες και που χάρισες στους Έλληνες που καταλαβαίνουν. Εγώ μιλάω για τον κόσμο που καταλαβαίνει. ΄Οχι για τις γκόμενες που κοιτάνε και τους άλλους που λένε »τι ωραίο στιλ».  Λέω γι’αυτούς που βλέπουν στα μάτια σου την ελληνική ψυχή, η οποία μας λείπει τρομερά ρε φίλε», είπε ο Θέμος  Αναστασιάδης στον Στάθη Στιβακτάκη.

«Να ναι καλά οι άνθρωποι. Και όλοι οι Έλληνες να ξεσηκωθούν γιατί δεν πάει άλλο πλέον! Να ξεσηκωθούν όλοι! Πάνε να μας υποτιμήσουν, να μας βγάλουν από τον τόπο μας! Όλοι θέλουν να πάρουν τον αέρα. Θέλουν να πάρουν τον τόπο. Και τη γη. Και αυτό που παράγουμε! Την Ελλάδα δεν μπόρεσαν να την πάρουν με τον ντουφέκι και την παίρνουν με το χρήμα! Κάθε μέρα την πουλούν!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.