Ειδησεογραφικό site

Ασημακοπούλου στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές»

138

«Δεν θα περάσει του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές προκαλώντας κοινωνική αναταραχή, δήλωσε στην Κέλλυ Κοντογεώργη στους 90,1 και στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με Παραπολιτικά, η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου αναφερόμενη στην εξέλιξη της επίταξης που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση σημείωσε πως « η τροπή που πήρε το θέμα με την επίταξη των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι ο δρόμος που επέλεξαν οι ίδιοι, υποκινούμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να επιτραπεί να βρεθούμε ξαφνικά στο σκοτάδι. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποδαυλίζει υποκινεί και χειροκροτεί την ακραία στάση των συνδικαλιστών. Πορσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνική αναταραχή και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με το βλέμμα στραμμένο στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφερόμενη στο δημοψήφισμα που προσπαθεί να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε « ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να αναδειχθεί ως ηγέτης μιας ενωμένης αντιπολίτευσης να λύσει τα εσωκομματικά προβλήματα που έχει και αυτό ίσως είναι μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος του.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.