Ειδησεογραφικό site

Αποστάσεις της κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια

38

Η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον ΑΝΤ-1 σχολίασε την δήλωση του Παπούλια για υποχώρηση της Δημοκρατίας, εξαιτίας της κρίσης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις. «Σήμερα, είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία.

Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος που επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μαγική εικόνα, καθώς, όπως υποστήριξε, εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα.

Υπογράμμισε, επίσης ότι ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα, σημειώνοντας «δεν έχουμε αισθανθεί καμία πίεση ούτε μπορούμε να αισθανθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.