Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Ο Σαμαράς έκανε «πιρουέτα» μετά τις εκλογές-Tα μεγάλα θέματα χρειάζονται εθνική ενότητα και εθνική ομοψυχία

72

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει μόνο του, αυτόνομα, μία προγραμματική πρόταση για τη χώρα, και σύμφωνα με αυτή την προγραμματική πρόταση να κάνει συμμαχίες» υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm 97,8 ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «πιρουέτα» του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας:

«Όταν πριν από τις εκλογές έλεγε για Ζάππεια 17 δισεκ. ευρώ και για αντίρροπα και ισόρροπα μέτρα, και την επόμενη μέρα τίποτα από αυτά που έλεγε δεν ήταν πραγματικότητα –τι έκανε; Πιρουέτα δεν έκανε; Την ίδια πιρουέτα θα κάνει και ο κ. Τσίπρας».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα πρέπει η κυβέρνηση να επιχειρήσει, να έχει στο πλευρό της την αντιπολίτευση κατά τη διαπραγμάτευση για το χρέος, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε:

«Βεβαίως! Όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν στην πατρίδα και τις επόμενες γενεές για πάρα πολλά χρόνια, πρέπει να υπάρχει και εθνική ενότητα και εθνική ομοψυχία» και συμπλήρωσε:

«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα».

Στην ερώτηση εάν πρέπει το υπουργείο Οικονομικών να εφαρμόσει την απόφαση για τις καθαρίστριες και να τις επαναπροσλάβει, ο ευρωβουλευτής απάντησε:

«Όχι μόνο του υπουργείο Οικονομικών! Η κυβέρνηση συνολικά πρέπει να δείχνει απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Δεν αφορά μόνο στις καθαρίστριες –αυτό αφορά όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.