Ειδησεογραφικό site

Άδωνις Γεωργιάδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την τρομοκρατία»

37

Στην εκπομπή Secret στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τους Θανάση Φουσκίδη και Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στο ενωτικό συνέδριο από τον Αντώνη Σαμαρά που αποκαλύπτουν σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ανέφερε χαρακτηριστικά «Πιστεύω ότι αν την αναλάβει δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μείνει απαθής» ενώ συμπλήρωσε «Είναι σημαντικό μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση να είναι οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς ενωμένες».

Πρόωρες εκλογές

Ερωτώμενος για ενδεχόμενες εκλογές ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε «Οι εκλογές μπορούν να γίνουν μόνο αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ενώ σχολίασε ότι όταν θα έρθει η ώρα θα έχουν πλέον ξεκινήσει οι συζητήσεις για το χρέος και σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση οι βουλευτές που το έκαναν θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Αναφερόμενος στην προσωπολογία για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις υπάρχουν πολλά ενώ πρόσωπα κοινής υποδοχής υπάρχουν και στην Κεντροαριστερά και στην Κεντροδεξιά

Σύλληψη Νίκου Μαζιώτη

«Ζούσε πλουσιοπάροχα στα βόρεια προάστια με τα λεφτά από τις ληστείες παρόλο που δήλωνε αριστερός» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Νίκο Μαζιώτη ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας επίσης ότι στόχος του ήταν να σκοτώσει τον αστυνομικό πυροβολώντας μέσα στο πλήθος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο θέμα λέγοντας ότι δεν έβγαλε κιχ για τη σύλληψη την ώρα που βγάζει ανακοίνωση για το παραμικρό.

«Αποδεικνύεται ότι καλύπτει την τρομοκρατία στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίτροπος

Σχολιάζοντας το ζήτημα του επόμενου Έλληνα Επιτρόπου ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα και τη Νέα Δημοκρατία από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Κομισιόν προέρχεται επίσης από το Λαϊκό Κόμμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.