Ειδησεογραφικό site

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τζιτζικώστας στις ευρωεκλογές στήριξε ΣΥΡΙΖΑ!

35

«Ο κ. Τζιτζικώστας στήριξε στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε οικουμενική κυβέρνηση πριν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την εκλογή της Κυριακής και τόνισε:

«Στις εκλογές κατεβαίνει για να κερδίσει» ενώ αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει παρασκηνιακές προτάσεις για ανάληψη θέσεων την επομένη της εκλογής προέδρου της ΝΔ.

«Δεν με ενόχλησε που ο κ. Βορίδης στήριξε τον Τζιτζικώστα. Με ενόχλησε το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για την επιλογή του, ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι η λύση στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» τόνισε.

Για την προσωπική σχέση του με τον Μάκη Βορίδη είπε ότι «οι φιλίες αποδεικνύονται στην πράξη και συνέχισε ότι ο κ. Βορίδης είχε εξ αρχής εκφράσει την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του.

Για το ενδεχόμενο σε περίπτωση εκλογής Τζιτζικώστα να οριστεί επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή αλλά ο Τσίπρας δεν θα συνομιλεί μαζί του. Η ΝΔ θα είναι κοινοβουλευτικά ανύπαρκτη»

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην παλαιότερη δήλωση του Πάνου Καμμένου για τους τζιχαντιστές για την οποία η ΝΔ όπως είπε θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει την παραίτησή του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.