Ειδησεογραφικό site

Όλη η οικογένεια συμμετείχε στη δολοφονία του 39χρονου!- Η μητέρα του μάλιστα καθάρισε τα αίματα από την αυλή για να εξαφανίσει τα ίχνη

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρες η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 39χρονου που η σορός του είχε βρεθεί απανθρακωμένη το μεσημέρι της Παρασκευής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του σε αγροτική περιοχή στο Άστρος Κυνουρίας, καθώς αποδείχθηκε ότι εκτός από τον πατέρα του που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ, στη συγκάλυψη του εγκλήματος συμμετείχαν άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του!

Ο 75χρονος πατέρας του θύματος ομολόγησε ότι αυτός είχε σκοτώσει το γιο του μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν στην αυλή του σπιτιού του, πυροβολώντας τον τρεις φορές με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα! Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος αδελφός του πατέρα, η 70χρονη σύζυγός του και ο 53χρονος σύζυγος της αδερφής του θύματος.

Όμως, αντί να καταφύγουν στην Αστυνομία, βοήθησαν τον δράστη να την συγκαλύψει! Ο ίδιος ο πατέρας, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησε το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του από το οποίο έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και το μετέφεραν σε ερημική περιοχή, όπου του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη, όπου η 67χρονη και η 70χρονη καθάρισαν προσεκτικά την αυλή για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος!

Η έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Τρίπολης οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας, καθώς αξιοποιήθηκαν αποτελεσματικά όλα τα στοιχεία και τα ευρήματα. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε, μαζί με έναν κάλυκα, ρούχα με ίχνη αίματος και τις πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες βρέθηκαν θαμμένες στον κήπο του σπιτιού του δράστη.

Ο 75χρονος ομολόγησε με λεπτομέρειες το έγκλημα το οποίο απέδωσε σε οικονομικές και οικογενειακές διαφορές και συνελήφθη. Μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς που συμπεριλήφθηκαν στη σχετική δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.