Ειδησεογραφικό site

Τόσκας: Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης στο Κουμουτσάκο είναι στέλεχος της ΧΑ

19

«Είναι προφανές ότι προέρχονται από τον χώρο της ακροδεξιάς, ήταν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα επεισόδια. Οι πληροφορίες που έχουμε μετά από την ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων είναι ότι ένας από αυτούς είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και εξετάζουμε για τους υπόλοιπους», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Θέμα χρόνου η σύλληψη τους

Nωρίτερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας δήλωσε τα εξής σχετικά με το περιστατικό του ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου:
«Εκφράζω τη λύπη μου για το περιστατικό που συνέβη σε βάρος βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Οι ακροδεξιοί τραμπούκοι οι οποίοι κρύφτηκαν, καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα και με δειλό τρόπο προσέβαλαν και χτύπησαν βουλευτή, έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους. Οι ίδιοι τραμπούκοι προσέβαλαν βάναυσα και τον ιερό χώρο του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Η Αστυνομία έκανε ό,τι ήταν δυνατό για την προστασία του βουλευτή κ. Γιώργου Κουμουτσάκου. Δεν θα επιτρέψουμε παρόμοια περιστατικά που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.