Ειδησεογραφικό site

Το Twitter «γλεντάει» Τσίπρα και Σακελλαρίδη

33

Μπορεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να παραιτήθηκε και να μην διεγράφη επισήμως, όμως η ελληνική σφαίρα του Twitter έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει να διαβάσει και πίσω από τις γραμμές και τα ψιλά γράμματα. Με ανάλογο τρόπο «υποδέχθηκε» σήμερα και την είδηση της ημέρας, που δεν είναι άλλη από την αποπομπή του βουλευτή, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και ενός από τους άλλοτε πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πολλοί εξεπλάγησαν από την κίνηση αυτή του Τσίπρα, αφού εκτός από στενός συνεργάτης ο κύριος Σακελλαρίδης ήταν και προσωπικός φίλος του (ή τουλάχιστον αυτή η αίσθηση υπήρχε λόγω και του νεαρού της ηλικίας τους), κι έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν: Γνωρίζει ο Αλέξης την απόφαση του Τσίπρα; Άλλοι παρατηρούσαν πως… «τεχνογνωσία για την πλήρη εκκαθάριση του συντρόφου υπάρχει», κι άλλοι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο πόσο κρίμα είναι που «φεύγει ένα τόσο ωραίο μωρό» από την ελληνική πολιτική.

Αρκετοί δεν παρέλειψαν να θέσουν τον κύριο Σακελλαρίδη προ της πραγματικότητας, απορώντας όταν ψήφιζε τον Αύγουστο αν δεν ήξερε τι ψήφιζε, και άλλη με κοφτερό χιούμορ σημείωναν: «Πρέπει να εξεπλάγη πραγματικά τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει αυτά που ψήφισε»!

Αιχμηρό άλλωστε ήταν και το tweet του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που παρατήρησε πως όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα καταψήφιζαν, ο ΣΥΡΙΖΑ τους παρότρυνε και τους έταζε θέση στα ψηφοδέλτιά του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.