Ειδησεογραφικό site

Στη δημοσιότητα βίντεο με τον μακελάρη του εβραϊκού παντοπωλείου

31

Ένας άνδρας, που φαίνεται ότι είναι ο μακελάρης του εβραϊκού παντοπωλείου Αμεντί Κουλιμπαλί, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε μία αστυνομικό την Πέμπτη σε προάστιο του Παρισιού εκ μέρους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα Κυριακή στο διαδίκτυο.

Και όλα αυτά την ώρα που ολόκληρη η Γαλλία, μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ετοιμάζεται σε μια μεγάλη διαδήλωση να πενθήσει τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι ενήργησε «εναντίον της αστυνομίας», ενώ στους υπότιτλους που έχουν ενσωματωθεί έπειτα από τεχνική επεξεργασία αναφέρεται ότι πρόκειται για τον Αμεντί Κουλιμπαλί και διευκρινίζεται ότι εκείνος σκότωσε μία αστυνομικό στο Μονρούζ και διέπραξε την Παρασκευή την επίθεση εναντίον του εβραϊκού παντοπωλείου στο ανατολικό Παρίσι.

«Καταφέραμε να συγχρονιστούμε προκειμένου να επιτεθούμε την ίδια χρονική στιγμή» δηλώνει, αναφερόμενος στην επίθεση εναντίον της εφημερίδας Σαρλί Εμπντό την Τετάρτη από τους αδελφούς Κουασί. Ο Αμεντί Κουλιμπαλί σκοτώθηκε την Παρασκευή σε επιχείρηση αστυνομικών σε εβραϊκό παντοπωλείο. Φαίνεται ότι είχε προλάβει να σκοτώσει τέσσερις από τους ομήρους του.

Σε ένα από τα πλάνα, ο 32χρονος φοράει ισλαμική ενδυμασία με τη σημαία του ισλαμικού κράτους να βρίσκεται από πίσω του, ενώ σε άλλο πλάνο εμφανίζεται με πολιτικά έχοντας δίπλα του ένα όπλο.

Ο 32χρονος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης την Παρασκευή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.