Ειδησεογραφικό site

Tο τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδοποιό Αντώνη Βαρδή είπαν σήμερα η οικόγενειά του, εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές στον Ιερό Ναό Γέννησης του Χριστού στην Παιανία.

Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του ναού γέμισε από στεφάνια τα οποία εστάλησαν από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά καιρούς και από σημαντικούς εκπροσώπους της καλλιτεχνικής οικογένειας.

Στεφάνι εστάλη και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ανάμεσα στα στεφάνια που διακρίναμε ήταν αυτά της Καίτη Γκρέυ, του Γιώργου και Αννας Νταλάρα, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Αντζελας Δημητρίου και της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Στις 10 το πρωί έφτασε στον Ιερό Ναό η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη. Καταρρακωμένη, καταβεβλημένη και συνοδευόμενη από την κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ στάθηκε για λίγα λεπτά υποβασταζόμενη μην αντέχοντας την πίεση των τελευταίων ωρών.

Κατόπιν ξέσπασε σε αναφιλητά και καλύπτοντας το πρόσωπό της προσπαθούσε να βρει τη δύναμη για να αποχαιρετίσει τον άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της.

Ο γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης κατέφθασε λίγο μετά τις 10 και ήταν αυτός που έπρεπε να αναλάβει το δύσκολο έργο, να συνοδεύσει δηλαδή τον πατέρα του στην εκκλησία προκειμένου να ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία.

Ο Γιάννης προσπαθούσε σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης κατάστασης να είναι ο ενωτικός κρίκος της οικογένειας δίνοντας κουράγιο σε όλους και «πνίγοντας» πολλές φορές τον δικό του πόνο. Δεν σταμάτησε να κρατά το χέρι της αδερφής του αλλά και της συντρόφου του εκλιπόντος πατέρα του αποδεικνύοντας περίτρανα πως εκείνος ακόμα και σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή προσπαθεί να διαχειριστεί την τραγική αυτή κατάσταση που ανέτρεψε το σκηνικό της οικογενειακής του ευτυχίας.

Πηγή: protothema

Τα σχόλια είναι κλειστά.