Ειδησεογραφικό site

Ρέθυμνο:Σαν χέλι ξεγλιστρά ο «Σήφης» ο κροκόδειλος (Βίντεο)

Σαν χέλι ξεγλιστρά ο «Σήφης» ο κροκόδειλος από την… αγκαλιά του διάσημου ερπετολόγου Ολιβιέ Μπεχρά.

Μπορεί η πρώτη ημέρα της επιχείρησης που έκανε ο κ. Μπεχρά στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών να μην απέφερε καρπούς, ωστόσο την δεύτερη έπιασε δυο φορές τον κροκόδειλο χωρίς να μπορέσει να τον κρατήσει.

Οι προσπάθειες

Tο πρωί της Τετάρτης, ένας κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον κροκόδειλο και ειδοποίησε αμέσως τους ανθρώπους του ΟΑΚ αλλά και τον διάσημο γητευτή, προκειμένου να τους δείξει πού ακριβώς βρισκόταν ο Σήφης.

Στο σημείο έσπευσε ο κ. Μπεχρά και όταν έπεσε ο ήλιος πήρε την βάρκα του και μπήκε στο σημείο που του υπέδειξε ο κάτοικος της περιοχής και άρχισε την αναζήτηση. Λίγο πριν είχε ζητήσει απ’ όλους να κάνουν ησυχία και να μην ανάψουν τα φώτα για να μπορέσει να βρει τον Σήφη.

Του γλίστρησε δύο φορές από την αγκαλιά του

Λίγο αργότερα ο κ. Μπεχρά εντόπισε τον Σήφη ο οποίος τελικά αποδείχθηκε πιο «Κρητικός» από όσο κανείς περίμενε δείχνοντας ότι δεν θέλει τα… δεσμά.

Ο κ. Μπεχρά βρήκε τον κροκόδειλο και τον έπιασε μάλιστα δύο φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, τον έπιασε με τα χέρια του, τον αγκάλιασε ο Σήφης ξεγλίστρησε σαν… χέλι.

Την τρίτη φορά ο κ. Μπεχρά τον αναζήτησε και πάλι χωρίς όμως να μπορέσει να τον βρει.

Ακύρωσε τα εισιτήριά του

Ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων βγήκε από την βάρκα του λίγο πριν ξημερώσει, χωρίς όμως να έχει μαζί του τον κροκόδειλο.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο κ. Μπεχρά έχει πάρει προσωπικά το θέμα του Σήφη, γι’αυτό το λόγο ο ίδιος αποφάσισε να μην φύγει από το νησί όπως είχε προγραμματίσει για σήμερα.

Πηγή: cretapost.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.