Ειδησεογραφικό site

Πρόταση εισαγγελέα για αποφυλάκιση Λαυρεντιάδης – Πολύ αυστηροί περιοριστικοί όροι

Την αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω λήξης του 18μηνου της κράτησης του για το σκάνδαλο της Proton Bank προτείνει ο εισαγγελέας στο δικαστικό συμβούλιο, ζητώντας ωστόσο την επιβολή πολύ αυστηρών περιοριστικών όρων για την αποφυλάκιση του.

Συγκεκριμένα προτείνει: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση του διαβατηρίου του, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των οριων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Ωστόσο ο πάλαι ποτέ ισχυρός επιχειρηματίας θα παραμείνει στη φυλακή αφού εκκρεμεί σε βάρος του και δεύτερο ένταλμα κράτησης, το οποίο αφορά στο αδίκημα της ηθικής αυτουργίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 2012.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υπόθεση δηλαδή τους Δημήτρη Σαραμαντή, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρύφων Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.