Ειδησεογραφικό site

Ποιοι διάσημοι δεν τα κατάφεραν στις Ευρωεκλογές

Πολλά είναι τα ονόματα εκπλήξεις που άλλοι τα θεωρούσαν φαβορί, άλλοι «σιγουράκια» για μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, όμως τελικά … δεν τα κατάφεραν. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αμυράς τον οποίο γνωρίσαμε από την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης (πρώην ΕΡΤ) Μένουμε Ελλάδα φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα…. πως θα εξακολουθήσει να κάνει βόλτες με το αγαπημένο του ποδήλατο στην πατρίδα, αποχαιρετώντας το όνειρο της ευρωβουλής!

Από τη Ν.Δ. χωρίς έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μένουν όπως όλα δείχνουν η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Νατάσσα Ράγιου και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.

Αυλαία στο όνειρο της ευρωβουλής πέφτει από την άλλη για την ηθοποιό Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αφού δεν εκλέγεται όπως όλα δείχνουν ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ.

«Μάχη» για την ευρωβουλή δίνει και ο Βασίλης Δοσούλας, με το ΠΟΤΑΜΙ, το αγόρι που πριν περίπου 20 χρόνια συγκίνησε το Πανελλήνιο με το σοβαρό ατύχημα που είχε με ιπτάμενο δελφίνι όπου και ακρωτηριάστηκε .

Από το ΚΚΕ ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός πατέρας του Φώτη που φλέρταρε με την Ζουμπουλία στο Παρά Πέντε φαίνεται πως δεν κερδίζει μέχρι στιγμής την μάχη του σταυρού.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.