Ειδησεογραφικό site

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τα γραφεία-ΠΑΣΟΚ: Τρομοκρατικό χτύπημα οι πυροβολισμοί στη Χαριλάου Τρικούπη

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του μετά την επίθεση με πυροβόλο όπλο στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ «απαντά με την συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια.

»Το ίδιο ζητούμε από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να υπονομευτεί, αλλά θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο μας»

Τρύπες από σφαίρες βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τρύπες από σφαίρες βρέθηκαν την Κυριακή σε παράθυρα των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως ανέφερε το Mega, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε δύο βολίδες στον β’ και γ’ όροφο του κτιρίου. Μάλιστα η βολίδα στον β’ όροφο πέρασε τον μεσότοιχο και καρφώθηκε στον τοίχο του διπλανού γραφείου.

Οι τρύπες στα παράθυρα μαρτυρούν ότι ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν από την οδό Μαυρομιχάλη στην πίσω πλευρά του κτηρίου.

Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας από σφαίρα 7,26 χιλιοστών. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής «χτενίζουν» το χώρο στάθμευσης στην οδό Μαυρομιχάλη στην προσπάθεια να εντοπίσουν περισσότερους κάλυκες.

Οι αστυνομικοί εικάζουν πως η επίθεση κατά του κτηρίου έγινε τα ξημερώματα, την ώρα της αλλαγής της βάρδιας των αστυνομικών και αυτό γιατί μέχρι τις 2 το πρωί βρισκόταν στα γραφεία ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Καταδικάζουν τα κόμματα

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος.

«Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εκδηλώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Καμία ανοχή στη βία δεν είναι νοητή» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.