Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ κατά Δούρου, δια στόματος Δημ. Καρύδη: “Επιδεικνύει απύθμενη αλαζονεία και ανευθυνότητα”

Άμεση η απάντηση από τη Χαριλάου Τρικούπη στο «Κοίτα ποιοι μιλάνε» της περιφερειάρχη Αττικής για τη συμπαράστασή της στο κίνημα άρνησης της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων
Η ανάρτηση που έκανε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στο facebook, με τίτλο «κοίτα ποιοι μιλάνε» και με την οποία δικαιολογεί γιατί συμπαρίσταται με 19 δημάρχους στο κίνημα άρνησης της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Δημήτρης Καρύδης με σχόλιό του στα social media την κατηγορεί για αλαζονεία και ανευθυνότητα και αποδίδει τη στάση της σε «προεκλογικά πολιτικά γραμμάτια προς αυτούς που έτρεξαν να την υποστηρίξει για να μην χτυπήσει τα κακώς κείμενα στη δημόσια διοίκηση».
Το σχόλιο του κ. Καρύδη έχει ως εξής:
Το «κοίτα ποιοί μιλάνε» είναι ο καθρέφτης της κας Δούρου και επιστρέφει στην ίδια και σε εκείνους, που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στη δημόσια διοίκηση, λειτουργώντας έτσι εις βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων και της χώρας.
Η νεοεκλεγείσα περιφερειάρχης Αττικής ξεκίνησε με δείγματα απύθμενης αλαζονείας και ανευθυνότητας. Μαζί με τους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Δούρου αναδεικνύεται σε σημαιοφόρο της αναξιοκρατίας και της ανομίας, αρνούμενη να ελέγξει τα πιστοποιητικά και τα πτυχία των δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να εντοπιστούν οι πιθανοί λίγοι επίορκοι, και αδιαφορώντας έτσι για το γεγονός ότι με τις πράξεις της αυτές εκθέτει και δυσφημεί το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων που προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Είναι φανερό ότι η κα. Δούρου ξεπληρώνει προεκλογικά πολιτικά γραμμάτια προς αυτούς, που έτρεξαν να την υποστηρίξουν για να μην «κτυπήσει» τα κακώς κείμενα και να κρατήσει τη δημόσια διοίκηση στο τέλμα και την ανυποληψία προς όφελος των ελάχιστων..

Τα σχόλια είναι κλειστά.