Ειδησεογραφικό site

Παραίτηση «βόμβα» και δεύτερου αντιδημάρχου του Μιχαλολιάκου!

Μετά τον αντιδήμαρχο Νίκο Αμοργιανό , πριν από λίγο είχαμε και μία ακόμα ηχηρή αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Ο αντιδήμαρχός του Σαράντος Ευσταθόπουλος με ανακοίνωση του εξηγεί γιατί αποχωρεί από τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου, διαμαρτυρόμενος για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Πειραιά και την δημιουργία πολεμικό κλίματος από την μεριά του απερχόμενου Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. Ο νεαρός αντιδήμαρχος ΑΔΕΙΑΖΕΙ για μια ακόμη φορά τον Μιχαλολιάκο και τα ψέματα που έχει μάθει να λέει με το υστορόγραφο το οποίο λέει:

“Και επειδή κάποιοι έχουν κάνει “καραμέλα” τα περί χρηματισμού ή άλλων τινών στον Πειραιά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όπως από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον δεν εισέπραξα ποτέ χρήματα για τις υπηρεσίες που παρείχα στο συνδυασμό μας “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ”, έτσι και τούτη τη φορά, η παραίτησή μου αποτελεί προϊόν ώριμης και συγκροτημένης σκέψης χωρίς κανένα αντάλλαγμα, με μόνο γνώμονα το καλό του Πειραιά”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ:

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τις φίλες μου ότι μόλις απέστειλα στον Δήμαρχο Πειραιά ηλεκτρονικά την παραίτησή μου από τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θέλοντας να στείλω μήνυμα ενότητας και παράλληλα διαμαρτυρίας ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης:

“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Ενόψει του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών στον Πειραιά και θέλοντας να στείλω μήνυμα ενότητας, συνοχής και ασφάλειας σε όλους τους Πειραιώτες, διαμαρτυρόμενος με το δικό μου τρόπο για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες, σας αποστέλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο Πειραιάς δεν μπορεί παρά να μας ενώνει και μόνο. Σε καμία των περιπτώσεων πάντως δε δύναται να αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία κλίματος εμπόλεμης ζώνης.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, το στοίχημα για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά του Πειραιά, είναι να διασφαλίσουμε την ενότητα των Πειραιωτών.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Και όσοι λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της πόλης και μόνο, έχουμε χρέος να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, ο καθένας με το δικό του τρόπο, προς την κατεύθυνση αυτή.

Παραμένοντας πιστός στις αξίες και αρχές με τις οποίες έχω μεγαλώσει, ύστερα από μια συνεπέστατη πορεία 3,5 ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά, αλλά και στο συνδυασμό “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ”, ιδίως κατά την παρούσα προεκλογική περίοδο, παρά τις όποιες διαφωνίες σε επιμέρους ζητήματα, για αρκετά από τα οποία ο χρόνος με δικαίωσε, θεωρώ ότι η παραίτησή μου από τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αποτελεί μονόδρομο για εμένα, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και παράλληλα ως μήνυμα ενότητας προς τον πειραϊκό λαό.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εκατοντάδες Πειραιώτες και Πειραιώτισσες που με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά και να τους διαβεβαιώσω ότι όλες οι αποφάσεις που έλαβα και που θα λάβω στο μέλλον, θα έχουν πάντα σα σημείο αναφοράς το συμφέρον των Πειραιωτών και του Πειραιά μας, πέρα από κάθε ιδεολογική αντίληψη ή προσωπικό κόστος.

Υ.Γ.: Και επειδή κάποιοι έχουν κάνει “καραμέλα” τα περί χρηματισμού ή άλλων τινών στον Πειραιά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όπως από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον δεν εισέπραξα ποτέ χρήματα για τις υπηρεσίες που παρείχα στο συνδυασμό μας “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ”, έτσι και τούτη τη φορά, η παραίτησή μου αποτελεί προϊόν ώριμης και συγκροτημένης σκέψης χωρίς κανένα αντάλλαγμα, με μόνο γνώμονα το καλό του Πειραιά”

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.