Ειδησεογραφικό site

Ο Πάγκαλος απαντά στην κριτική: Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η «Αυγή»;

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε για τα όσα είπε την Τρίτη για τη Ρένα Δούρου και το Μανώλη Γλέζο έδωσε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, «βάλλοντας» επίσης και κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η Αυγή, η εφημερίδα του κόμματος της κ. Δούρου, και να λέει η Ρένα Δούρου ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ. Πάγκαλου στα Καλύβια;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός.

«Έθεσα ένα ερώτημα γιατί καταπατά μόνο αυτή το νόμο κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της και απάντηση δεν πήρα», προσέθεσε.

Αναφερόμενος στις αφίσες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είπε ότι «κολλάει τη φάτσα του για να δείξει εικόνα νεότητας».

«Το κόμμα της νεολαίας είναι δυνατόν να στείλει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα», συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο.

«Εγώ είμαι 76 ετών και δε διανοούμαι να κατεβώ στην Ευρωβουλή», είπε και εκτίμησε ότι η Κουμουνδούρου θέλει να μαζέψει «ψήφους με τον κ. Γλέζο και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δε υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του». «Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα – Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;», συνέχισε.

Σκληρός ήταν και για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε εκπρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Ο Κωνσταντινόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε», τόνισε.

«Το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία ενώ το ποσοστό του είναι στο 5% εξηγεί ότι η πολιτική του μορφή –- όπως εκφράζεται από την πολιτική του ηγεσία –- είναι απαράδεκτη», εκτίμησε ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος στο παρασκήνιο των Καννών, αποκάλυψε ότι τα περί δημοψηφίσματος τα έμαθε το επόμενο πρωί από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας μάλιστα ότι έμεινε άναυδος. «Τον ρώτησα: “Πώς πήρες την απόφαση αυτή;”. Αν με ρωτούσαν θα έλεγα ότι η λέξη “δημοψήφισμα” ειναι ανάθεμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Εκτίμησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έπρεπε να κάνει βουλευτικές εκλογές και να ηττηθεί «λεβέντικα» με την πολιτική του. «Έπρεπε να επιδιώξει εθνικές εκλογές ώστε να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποφύγει την υπονόμευση που του έκανε ο Βενιζέλος στη Βουλή».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.