Ειδησεογραφικό site

Οι βουτιές του Γιούνκερ στο Καβούρι-Τι είπε με τους λουόμενους

Στο Καβούρι βρέθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα προκειμένου να απολαύσει την ελληνική θάλασσα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Ο κ. Γιούνκερ ήρθε στη χώρα μας μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό ,τι είχε αρχικώς και επισήμως προγραμματιστεί και έφερε μαζί του από τις Βρυξέλλες και δύο γυναίκες. Φανταστείτε την έκπληξη των λουομένων την Κυριακή στο Καβούρι όταν είδαν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κομισιόν να έρχεται από κοντινό ξενοδοχείο στην πλαζ, να απλώνει την πετσέτα του σε μία ξαπλώστρα, να κάνει πρώτα ένα ντους και μετά μια βουτιά στη θάλασσα.

Ορισμένοι έτσι όπως τον είδαν με το μαγιό δεν ήταν και απόλυτοι βέβαιοι ότι ήταν ο κ. Γιούνκερ και πήγαν να τον ρωτήσουν. Τους μίλησε κι αυτός με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και τις προσπάθειες καθώς και τις θυσίες που έκανε ο απλός λαός για να γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Ορισμένοι πάντως του παραπονέθηκαν για την υπέρμετρη φορολογία, με τον κ. Γιούνκερ να λέει ότι δείχνει κατανόηση.

Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Γιούνκερ προτιμά τη συγκεκριμένη πλαζ για μία βουτιά, χωρίς ποτέ να ειδοποιήσει κανέναν από την κυβέρνηση για την παρουσία του εκεί. Η πρώτη ήταν όταν άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία, την οποία ως γνωστόν είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα».

Πηγή: tovima.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.