Ειδησεογραφικό site

Ν. Κακλαμάνης: Αλαζόνας και πολιτικά αγενής ο Σπηλιωτόπουλος

Την πρόθεσή του να μη στηρίξει τελικά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στην περίπτωση που θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Δεν με διέπει κανένας αλτρουισμός εγώ να λέω κι εκείνος να μη λέει», πρόσθεσε διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν θα στηρίξει ούτε τον Γιώργο Καμίνη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε πως θα βρίσκεται ο ίδιος και όχι ο κ. Σπηλιωτόπουλος στο δεύτερο γύρο των εκλογών, αμφισβήτησε την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων και σημείωσε πως για το συγκεκριμένο θέμα θα πει περισσότερα μετά τις εκλογές.

Επανέλαβε πως υπάρχει συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου, να εκλεγούν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και πως η δική του υποψηφιότητα τους χάλασε αυτή τη συμφωνία.

«Τώρα το πήρε χαμπάρι ο κ. Σπηλιωτόπουλος και έχει εκνευριστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κακλαμάνης, κατηγόρησε τον κ. Σπηλιωτόπουλο για «αλαζονεία» και «πολιτική αγένεια» λέγοντας μάλιστα, πως και τα δυο αποτελούν χαρακτηριστικά ανθρώπων «που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, που ζουν όπως ζουν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.