Ειδησεογραφικό site

Μώραλης: Παρέμβαση δικαιοσύνης για τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια-Η σκοτεινή περίοδος Μιχαλολιάκου τελειώνει την Κυριακή

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στο γραφείο του Αντιδημάρχου Πρασίνου Γρηγόρη Καψοκόλη ζητεί ο Γιάννης Μώραλης, υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.

Στη δήλωσή του με αφορμή την αποκάλυψη του parapolitika.gr για τη διανομή ψηφοδελτίων και προεκλογικού υλικού στο γραφείο του Αντιδημάρχου, μετατρέποντας σε εκλογικό κέντρο του Μιχαλολιάκου τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά ο κ. Μώραλης αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του κατέδειξαν τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις τους, που έφεραν τον Πειραιά στην υποβάθμιση και τη μιζέρια. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια και το προεκλογικό υλικό που βρέθηκαν στο γραφείο του Αντιδημάρχου Πρασίνου Γρηγόρη Καψοκόλη, απέδειξαν αυτό που όλος ο Πειραιάς γνώριζε. Ότι δηλαδή, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει καταστήσει τον Δήμο και τις υπηρεσίες του σε ένα απέραντο προεκλογικό κέντρο. Πρόκειται ασφαλώς για μια ξεκάθαρη περίπτωση παράβασης καθήκοντος, για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Ευτυχώς όμως αυτή η σκοτεινή περίοδος τελειώνει για τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες την ερχόμενη Κυριακή».

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.