Ειδησεογραφικό site

Μηνύματα συμπαράστασης προς το γαλλικό λαό από τους Τσίπρα, Αβραμόπουλο, Παυλόπουλο

22

Μηνύματα συμπαράστασης προς το γαλλικό λαό αλλά και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων έστειλαν μετά το μακελειό στο Παρίσι, οι Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας.

Τις πολύνεκρες επιθέσεις καταδίκασαν και άλλοι πολιτικοί από τη χώρα μας, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από όλα όσα διαδραματίστηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και την αμέριστη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ενώ τον παρακάλεσε να τα διαβιβάσει και στις οικογένειες των θυμάτων.

«Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι. Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζουμε το γαλλικό λαό» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός απέστειλε και μήνυμα στον Φρανσουά Ολάντ, μέσω του οποίου εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. «Εκφράζω τη στήριξή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» φέρεται να έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε στις οικογένειες των θυμάτων και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος σε tweet του ανέφερε ότι η σκέψη του είναι μαζί τους. «Αλληλεγγύη στον γαλλικό λαό. Όλοι ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία» συνέχισε ο Επίτροπος.

Δήλωση για την τρομοκρατική επίθεση έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι είναι αποτρόπαιο και ύπουλο για όλους τους λαούς της Ευρώπης. «Η ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας. Και η φύλαξη των συνόρων είναι πλέον όρος ύπαρξης για τις δημοκρατικές κοινωνίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.