Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Υπό προϋποθέσεις συμμετοχή στην κυβέρνηση

Αρνήθηκε ότι υπάρχει, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση, ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι εάν υπάρξει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη συμφωνία δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα, ούτε έχει γίνει κάποια συζήτηση. Και δεν θα μπορούσα να συζητήσω, στο μέτρο τού ότι δεν έχω δει κάποιο κείμενο για τη νέα αυτή κυβερνητική συμφωνία. Αν είναι ένα φλύαρο κείμενο, δεν με αφορά. Αν είναι ένα κείμενο στοχοθετημένων πολιτικών, βεβαίως και με αφορά».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, τόνισε ότι διεξάγονται κάποιες συζητήσεις ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, ανάλογου τύπου με αυτή της Ελιάς.

Σχετικά με την Κεντροαριστερά εκτίμησε ότι το ποσοστό της μπορεί να φθάσει το 15%, αλλά αυτό θα συμβεί εάν δεν υπάρξουν ηγεμονισμοί αλλά και με διεύρυνση προσώπων αλλά και κομματικών σχηματισμών που μπορούν να συμμετάσχουν στην ανασυγκρότηση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.