Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Διέταξε ΕΔΕ για την έλλειψη ενημέρωσής του για τη δοξολογία!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση αποφάσισε να διατάξει ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για το θέμα της μη ενημέρωσής του στη σημερινή δοξολογία για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Ο υπουργός είναι εξοργισμένος από την έλλειψη ενημέρωσής του που όπως φαίνεται δεν ξεκίνησε από το δικό του γραφείο.

Σήμερα, πάντως, η δοξολογία άργησε να ξεκινήσει γιατί περίμεναν τον υπουργό, ο οποίος τελικά δεν εμφανίστηκε καθώς δεν ήταν ενημερωμένος.

Χωρίς την παρουσία του υπουργού Παιδείας, τελέστηκε το πρωί στον ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου η δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι ιερείς καθυστέρησαν όσο μπορούσαν τη λειτουργία περιμένοντας την άφιξή του, αλλά έπειτα από αρκετή ώρα ξεκίνησαν καθώς έπρεπε να ολοκληρωθεί, ώστε να αναχωρήσουν οι παριστάμενοι για την μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα.

Όταν ο υπουργός εμφανίστηκε εντέλει στο Σύνταγμα και τον ρώτησαν γιατί δεν πήγε, εκείνος εξεπλάγη και απέδωσε την απουσία του σε κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες του, καθώς κανείς δεν τον ειδοποίησε ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.