Ειδησεογραφικό site

Λεβέντης: Ο Τσίπρας ξέρει ότι δεν μπορεί να περάσει το ασφαλιστικό γιατί θα πέσει η κυβέρνηση

31

«Ζήτησα συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης γιατί θεωρούμε ότι οι 153 της κυβέρνησης των κυρίων Τσίπρα-Καμμένου είναι μια ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στην πρώτη δυσκολία θα καταρρεύσει» δήλωση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Η όλη διαδικασία ήταν ένα σχέδιο που αφορούσε το προσφυγικό και το ασφαλιστικό» συνέχισε ο κ. Λεβέντης επισημαίνοντας ότι «στο μυαλό του ο Τσίπρας ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση των όρων για το ασφαλιστικό».

«Ξέρει ότι δεν μπορεί να περάσει το ασφαλιστικό γιατί θα πέσει η κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θέλει να πει στους ξένους «Σας τα δίνω όλα στο προσφυγικό για να μου δώσετε χαλάρωση των όρων στο ασφαλιστικό».

Κατά τον κ. Λεβέντη όμως οι Ευρωπαίοι «δεν έχουν διάθεση να δεχθούν άλλες παρατάσεις χρόνου και να δεχθούν άλλη υποκρισία και άλλα ψέματα».

«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας σ’ αυτό το πονηρό σχέδιο θα αποτύχει» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και σχεδόν με θεατρικό τρόπο εξερράγη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες όταν ρωτήθηκε αν προσφέρει την στήριξή του στο κυβερνητικό σχέδιο: «Όση στήριξη και να παράσχω έχουν ήδη υπογράψει 40% μείωση των συντάξεων».
τα άλλα κόμματα σαν να μην υπήρχαν.Η ΝΔ σαν να μην ήξερε τι έλεγε, να μην συγχωρούν, αλλά ο Πλακιωτάκης το μόνο που έλεγε ήταν εμείς θέλουμε σταθερή κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚκαι Ποτάμι άλλα ντ’ άλλων

το σημερινό είναι μια προσπάθεια να πιέσει τους Ευρωπαίους στο ασφαλιστικό μήπως πετύχει χαλάρωση των όρων στο ασφαλιστικό

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν υπέγραψαν κοινό ανακοινωθέν. Εγώ τους άφησα να γράφουν…

Εδώ βγαίνουν σημερινοί υπουργοί και βρίζουν τους ξένους ότι είναι τοκογλύφοι. Είναι δυνατόν να μας στηρίξουν οι ξένοι; Η χώρα σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται έναν φιλοευρωπαίο πρωθυπουργό

Στο ερώτημα αν ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τους παρουσίασε συγκεκριμένο σχέδιο ο κ. Λεβέντης απάντησε: «Τίποτα δεν παρουσίασε… Λόγια του αέρα».
για Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ: Πιστεύουν ότι όποιος είναι αντιμνημονιακός ανεβαίνουν οι μετοχές του στον λαό.ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν τα πάντα… Τώρα γιατί κάνουν πίσω; Για ψηφοθηρία και μόνο

Τα σχόλια είναι κλειστά.