Ειδησεογραφικό site

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω μετρό

peiraiasΛόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του Μετρό Αθήνας (κατασκευή ΜΕΤΡΟ σταθμού Πειραιά), θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 24-9-2014 έως και 1-10-2017, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Πειραιώς:

•Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δεληγιώργη έως το ύψος του ο.α. 78, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου (στις διαμορφωμένες εισόδους και εξόδους).

•Καθορισμός της οδού Τσαμαδού ως οδού διπλής κατεύθυνσης, από την οδό Ζέας έως το ύψος του ο.α 78.

•Αντιδρόμηση της οδού Τσαμαδού στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζέας και Θεάτρου με νέα φορά κατεύθυνσης από την οδό Θεάτρου προς και μέχρι την οδό Ζέας.

•Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και στις δυο πλευρές της οδού Δεληγιώργη στο τμήμα της 15μ. πριν την συμβολή της με την οδό Τσαμαδού προς και μέχρι 35μ. μετά την συμβολή της με την οδό Τσαμαδού.

•Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στη δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της από την οδό Θεάτρου έως το ύψος του ο.α. 80.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.