Ειδησεογραφικό site

Κουβέλης:Δεν θα επέστρεφα σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατί είναι αφερέγγυοι

Την εκτίμηση ότι ο εκλογικός χάρτης δεν θα μεταβληθεί σημαντικά μετά τις εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ενώ έθεσε ως στόχο για το κόμμα την εκλογή ευρωβουλευτών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επέστρεφε: «Δεν θα επέστρεφα σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατί είναι αφερέγγυοι».

Σχετικά με την πρωτοβουλία για την κεντροαριστερα που προτίθεται να αναλάβει μετά τις εκλογές και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν, ο ίδιος υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μια προγραμματική συμφωνία με τη ΝΔ μέχρι το 2016.

Σε ερώτηση για το τι είναι προοδευτικό, ο κ. Κουβέλης έφερε το παράδειγμα της φορολογίας ακινήτων έναντι της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης αναρωτήθηκε για ττην αξιοπιστία των ευρημάτων τους, υπενθυμίζοντας τα αντίστοιχα ευρήματα του 2012, «όταν σε ορισμένα κόμματα έδιναν 25% και 30% και τελικά πήραν τα ποσοστά που πήραν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.