Ειδησεογραφικό site

«Καρφιά» Μώραλη για Μιχαλολιάκο: Κόλλησα ένσημα στην αγορά, όχι στα κόμματα

«Έχω κολλήσει ένσημα στην αγορά, όχι στα κόμματα» δήλωσε με νόημα σε συνέντευξη του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, «φωτογραφίζοντας» ευθέως τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μώραλης χαρακτηρίζει «ανεπάγγελτο» τον απερχόμενο Δήμαρχο, ωστόσο με τις καυστικές δηλώσεις του ανεβάζει το προεκλογικό θερμόμετρο στα ύψη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά επισήμανε πως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στον ιδιωτικό τομέα και πως η ξεπερασμένη πολιτική του νοοτροπία τον καθιστά τουλάχιστον ακατάλληλο για Δήμαρχο, σε μια εποχή που ο Πειραιάς έχει τις ευκαιρίες να αναπτυχθεί.

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Δήμαρχος Πειραιά, τηρεί «σιγήν ιχθύος». Τι να πει άλλωστε…

Δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιήσουμε την καθαριότητα στον Πειραιά

Απάντηση στα υπονοούμενα Μιχαλολιάκου περί δήθεν πρόθεσής του αντιπάλου του να εκχωρήσει σε ιδιώτες την καθαριότητα.

«Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βλέποντας την δυναμική που αναπτύσσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία του. Μέσα στον πανικό του, άρχισε να αφήνει υπονοούμενα ότι ο Γιάννης Μώραλης είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στον Δήμο Πειραιά», σχολιάζει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής».

Από την πλευρά του το «στρατόπεδο» Μώραλη ξεκαθαρίζει με το πλέον σαφή τρόπο, ότι ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Πειραιά δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί και θα παραμείνει δημόσιος.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.