Ειδησεογραφικό site

Καραμανλή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1:«Άκαρδος τεχνοκράτης ο συνεργάτης του υπουργού»-Λυπάμαι για το «Να πάει να γ… ο Χαρδούβελης!»

«Από έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει, δεν ζητάμε να πληρώσει κι άλλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν μπορώ να τους αγνοήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν», ανέφερε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η βουλευτίνα της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή. Μιλώντας στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ και στον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο η κ. Καραμανλή επιβεβαίωσε ότι υπήρξε θερμό επεισόδιο χθες στη Βουλή όταν συνεργάτης του Γκίκα Χαρδούβελη, ο κ. Θεοδωρακόπουλος ενημέρωσε τους βουλευτές της Ν.Δ. για τον ΕΝΦΙΑ.

«Ζω με τον κόσμο στην Β’ Αθήνας όπου εκλέχθηκα κι όχι στο γραφείο μου. Βλέπω ανθρώπους που υποφέρουν, ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου της και την ίδια ώρα να πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε η κ. Καραμανλή και σημείωσε: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης. Διότι στην περίπτωση που κάποιος ή χάνει το σπίτι του ή θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ , ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε ότι φυσικά θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ».

Η κ. Καραμανλή παραδέχθηκε ότι ήταν έξαλλη με την στάση του κ. Θεοδωρακόπουλου και απευθύνθηκε με έντονο τρόπο στον ίδιο:

«Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα «γαλλικά». Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ.

Όσο για την συγκίνηση που υπήρχε χθες το βράδυ από την ίδια, καθώς το ρεπορτάζ ανέφερε ότι με προσπάθεια συγκρατούσε τα δάκρυά της η ίδια σχολίασε: «Ναι, μίλησα με ένταση και υπήρχε συγκίνηση γιατί τα προβλήματα του κόσμου έχουν γιγαντωθεί. Συνομιλώ καθημερινά μαζί τους. Δεν έχουν να πληρώσουν οι άνθρωποι δεν το κάνουν από πείσμα. Όταν ακούω για πολύωρες διαπραγματεύσεις και ότι έχει κάποιος δύο μέρες να πάει στο σπίτι του γιατί προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του ΕΝΦΙΑ, εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να υπάρχει λύση στα προβλήματα του κόσμου. Μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά, δεν με ενδιαφέρει το προσωπικό μου κόστος. Εγώ υπέγραψα την απόλυσή μου, ψηφίζοντας να κλείσει η ΕΡΤ. Ξέρω πολύ καλά τα προβλήματα του κόσμου».

Τέλος, αναφερόμενη στα …γαλλικά που «έστειλε» μέσω του κ. Θεοδωρακόπουλου στον Γκίκα Χαρδούβελη η κ. Καραμανλή υπογράμμισε: «Ο Χαρδούβελης δεν φταίει. Μόλις τώρα ήρθε. Περιμένουμε όμως να αποδοθούν ευθύνες σ’ αυτούς που έφταιξαν. Περιμένουμε να δούμε επίσης και πού βρίσκεται και τι θα γίνει με τον κ. Καραβίτη που ήταν και ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ».

 «Να πάει να γ… ο Χαρδούβελης»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε έντονο ύφος είπε χθες στον σύμβουλο του κ.Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;».

Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;» Τότε, ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν την φοβήθηκε… Η γαλάζια βουλευτής με δάκρυα στα μάτια άρχισε να φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του τα πείτε αυτά».

Η κυρία Καραμανλή εξερράγη και χρησιμοποίησε σκαιούς χαρακτηρισμούς λέγοντας: «Να πάει να γ… ο Χαρδούβελης». Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονο και την απόγνωσή της για την ακολουθούμενη πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.