Ειδησεογραφικό site

Καράογλου: Εξ ανάγκης συγκυβερνούμε με το ΠΑΣΟΚ – Δεν αγαπιόμαστε

Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ οργανώνει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος και πρώην υπουργός, Θεόδωρος Καράογλου, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Πόρτο Παλλάς”.

Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Καράογλου είπε ότι δεν έχει σκοπό να “καπελώσει” κανέναν, αλλά αποφάσισε να κάνει την εκδήλωση, επειδή είδε ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη κεντρική επετειακή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν η εν λόγω εκδήλωση έχει σχέση με τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Καράογλου απάντησε ότι πρόκειται για μια “αμιγώς πολιτική και επετειακή εκδήλωση”.

Τόνισε πως η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει η πλειοψηφία των 180 βουλευτών και θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, απάντησε ως εξής: “Με το ΠΑΣΟΚ ούτε αγαπιόμαστε, ούτε θέλουμε να αγαπηθούμε. Εξ ανάγκης είμαστε συγκυβέρνηση. Συγκυβερνούμε, δεν αγαπιόμαστε”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.