Ειδησεογραφικό site

Καμίνης: Όταν εμπόδισα τα συσσίτια της ΧΑ, οι άλλοι ήταν απόντες

Την εμπειρία του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προέταξε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, λίγες μέρες προτού οι πολίτες προσέλθουν στις κάλπες για τον β’ γύρο των εκλογών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο νυν δήμαρχος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι από τη Δευτέρα το πρωί έλαβε τη στήριξη της ΝΔ για τον β’γύρο, λέγοντας ότι αυτή η στήριξη από τον οποιονδήποτε είναι ευπρόσδεκτη, αφού δεν τίθεται θέμα όρων και προϋποθέσεων.

Αναφερόμενος στην ΧΑ υπενθύμισε ότι όταν ο ίδιος απαγόρευσε το συσσίτιο μόνο για Έλληνες στο Σύνταγμα, ο κ. Σακελλαρίδης και η παράταξή του ήταν απόντες.

«Δεν θα αλληθωρίζουμε όταν μιλάμε στη ΧΑ με το ένα μάτι να τους κοιτάμε για το αντιμνημονιακό και με το άλλο να επικαλούμαστε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό» τόνισε.

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ιδίως σε γειτονιές όπως τα Σεπόλια και τα Πατήσια, είπε ότι η επιδείνωση της κατάστασης σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας είναι και ευθύνη της συνολικότερης κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και γενικότερα του πολιτικού συστήματος στον τρόπο που την αντιμετώπισε.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι πρόβατα, οι ψηφοφόροι έχουν την ευθύνη τους. «Έχουν δώσει εξετάσεις ο κύριος Κασιδιάρης και ο κύριος Παναγιώταρος. Τους ξέρουμε. Τους γνωρίζουμε» συνέχισε.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των exit polls και τις ανατροπές που έφεραν, ο κ. Καμίνης επικαλέστηκε και τη δική του εμπειρία το 2010, λέγοντας: «πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.