Ειδησεογραφικό site

Γιαννακόπουλος: «Εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γα…νε μέσα στο γήπεδο» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει καν το παιχνίδι, λόγω της υπεράριθμης αποστολής του Ολυμπιακού.

Εκείνο που άφησε άναυδους ωστόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τηλεθεατές ήταν η δήλωσή «εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γα…νε μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ…νε μεσα στο γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους».

Διευκρινιστική δήλωση Γιαννακόπουλου για Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε «διευκρινιστική» δήλωση σχετικά με τα όσα είπε για Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη. Όπως λέει δεν ήθελε να τους θίξει, αλλά να περάσει ένα μήνυμα και να δώσει σε όλους να καταλάβουν πως δεν θα ανεχθεί από κανέναν να τον αδικεί μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια»

Τα σχόλια είναι κλειστά.