Ειδησεογραφικό site

Δούρου στήριξε και ο Καρατζαφέρης-Όλο το παρασκήνιο για την “συμφωνία” ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ

Ένα απίστευτο παρασκήνιο αποκαλύπτει ο Σπύρος Καρατζαφέρης, αδελφός του Γιώργου Καρατζαφέρη για τις προεκλογικές συμφωνίες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και της Ρένας Δούρου.

Ήταν αρχές Μαρτίου του 2014. Ο Σγουρός ζητεί την στήριξη Καρατζαφέρη και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όπως το έκανε και στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις στην Περιφέρεια, του παρέχει την υποστήριξή του.

Το απίστευτο παρασκήνιο δίνει ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο spirospero.gr με τίτλο «Ετσι…καβάλησε καλάμι και έσπασε τα μούτρα του»:

Γράφει ο Σπύρος Καρατζαφέρης:

«Ο Σγουρός υπόσχεται στον Καρατζαφερη ότι θα συμπεριλάβει στον συνδυασμό του έναν περιφεριακό σύμβουλο και έναν αντιπεριφερειαρχη της Νότιας Αθήνας.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναλαμβάνει πρωτοβουλία να φέρει πιο κοντά τον Περιφερειάρχη Αττικής με γνωστό καναλάρχη που έχει υπό τον έλεγχο του 3 τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πριν από έναν μήνα ο Σγουρός τηλεφωνεί στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον ενημερώνει ότι δεν μπορεί να συμπεριελάβει το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ, επειδή αυτός ήταν «πολύ δεξιός». Εν συνεχεία ο ίδιος περιφερειακός σύμβουλος με έγκριση Καρατζαφέρη θέτει υποψηφιότητα με τον Πέτρο Μαντούβαλο και βγαίνει πρώτος… σε σταυρούς… Το μέλος του ΛΑ.Ο.Σ ήταν ο πρώην βουλευτής του κόμματος Χρήστος Καλαποθαράκος. Σαράντα μέρες πριν από τις εκλογές ο Σγουρός ξαναχτυπά πισώπλατα τον Καρατζαφερη. Τηλεφωνικά θα τον ενημερώσει ότι η δικηγόρος –στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπορεί να κατέβει ως αντιπεριφειάρχης Ν. Αθήνας.

Την θέση αυτή ο Σγουρός την προσφέρει στον Χαρδάλια.

Η δικηγόρος του ΛΑ.Ο.Σ ενημερώνει ο κ Σγουρός τον Γιώργο Καρατζαφέρη, «αν θέλει μπορεί να κατέλθει με τον συνδυασμό μου ως περιφερειακός Σύμβουλος».. για να πάρει από τον Γιώργο Καρατζαφερη την απάντηση, είσαι μπαμπέσης”.

Και συνεχίζει ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. “σε βοήθησα σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και επειδή είσαι μπαμπέσης θα είμαι εγώ αυτός που θα σου στερήσει την επανεκλογή σου…»

Κάπου εδώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης του έκλεισε το τηλέφωνο…» καταλήγει ο Σπύρος Καρατζαφέρης.

Αποτέλεσμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε γραμμή στο κόμμα του να στηριχθεί «μονοκούκι» η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε την απόφασή του στον Αλέξη Τσίπρα όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία σε αεροπλάνο προς τη Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά με ένα χαμόγελο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.