Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Ο πρωθυπουργός δεν θα πάρει πίσω τις δεσμεύσεις του

Διαβεβαιώσεις ότι ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί και δεν θα πάρει πίσω τις δεσμεύσεις του παρείχε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μέσω δηλώσεών της στο Mega.

Η κυρία Βούλτεψη, πάντως, δεν επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών και των εισφορών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία σε τουλάχιστον 72 δόσεις αναφέροντας ότι «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε πόσες θα είναι οι δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα».

«Η τρόικα σου λέει: έχεις συγκεκριμένο προϋπολογισμό, χειρίσου τον. Ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνει, ο Σαμαράς δεσμεύεται και δεν θα πάρει πίσω τις δεσμεύσεις του… Η χώρα θα σταθεί στα πόδια της θα έχουμε πλεονάσματα δεν θα έχουμε ελλείμματα. Είμαστε σε διαρκή διαπραγμάτευση με την τρόικα» επισήμανε η κυρία Βούλτεψη.

«Αν κάποιος θέλει να κηρύξει την επανάσταση πρέπει να βρει και λεφτά. Το να κάνουμε λεονταρισμούς δεν έχει αποδώσει και δεν έχει αποδώσει σε εκείνον που χρωστάει» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.