Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Με νταούλια ή λύρα ο Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία

Είτε με νταούλια, είτε με λύρα, ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει την χώρα στη χρεοκοπία, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη η οποία, απαντώντας στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο το Σάββατο, τον χαρακτήρισε -μεταξύ άλλων- ως τον μοναδικό «αρχιτέκτονα του χάους» στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη, ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας υπόσχεται, δηλαδή, «ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας» και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα.

«Με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για αρνητικό πιστωτικό γεγονός, αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι… σκληρό καρύδι», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σημειώνοντας, μάλιστα, πως ο κ. Τσίπρας αλλάζει… μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του.

«Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και… έπιασε τη λύρα. Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.