Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Μοντέλο περπατά γυμνό στο δρόμο και περνά απαρατήρητο

101

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν μια γυναίκα κυκλοφορούσε γυμνή σε δημόσιο χώρο, θα προκαλούσε χαμό στο πέρασμα της. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, όταν ένα μοντέλο αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ χωρίς να φορά παντελόνι, κανένας δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται.

Η ξανθιά κοπέλα, που προβάλλεται στο βίντεο, είναι γυμνή από τη μέση και κάτω, αλλά μια ειδική make up artist έχει ζωγραφίσει ένα τζιν παντελόνι πάνω της. Η δουλειά της ήταν τόσο καλή, που κανείς από τους περαστικούς δεν κατάλαβε πως το παντελόνι που έβλεπαν ήταν μια ζωγραφιά.

Το τολμηρό μοντέλο φαίνεται να κυκλοφορεί σε εμπορικά μαγαζιά, να ανεβαίνει σε κυλιόμενες σκάλες, ακόμα και να μπαίνει σε βαγόνι του μετρό γεμάτο από ανθρώπους. Η κοπέλα, προκάλεσε ακόμα πιο πολύ τους πιο παρατηρητικούς από τους περαστικούς, καθώς φορούσε ένα μπλουζάκι με το λογότυπο «Καθόλου παντελόνι είναι το καλύτερο παντελόνι».

Το βίντεο ξεκινά με την make up artist, Sandra Bakker, να ζωγραφίζει πάνω στα γυμνά πόδια του μοντέλου, σχεδιάζοντας ακόμα και τις τσέπες του παντελονιού, για να είναι ρεαλιστικό.

Η πλειονότητα των περαστικών δεν παρατήρησε κάτι το ασυνήθιστο πάνω της, μέχρι που σε κάποια στάση της για να αγοράσει ένα εισιτήριο, ένας  άντρας άρχισε να παρατηρεί το «τζιν» της.

Ιδιαίτερα όταν η κοπέλα έβγαλε το σακίδιο της και αποκαλύφθηκε το προκλητικό λογότυπο της μπλούζας της, ολοένα και περισσότεροι φάνηκε να την παρατηρούν. Κάποιος από τους περαστικούς, μάλιστα, την έβγαλε φωτογραφία.

Η καλλιτέχνης Sandra Bakker ζει και εργάζεται στο Χονγκ Κονγκ, όπου είναι γνωστή ως make up artist και body painter. Έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας και του τύπου, πριν αφιερωθεί ως make up artist στο σινεμά, την τηλεόραση και το θέατρο.

To εν λόγω βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 286.000 προβολές στο YouTube.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.