Ειδησεογραφικό site

Αστυνομικός έκοψε κλήση σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ.-Η πράξη του έγραψε ιστορία!

51


Το όχημα της αστυνομίας ήταν παράνομα παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, ελάχιστα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο. Ο αστυνομικός το είδε και τήρησε το γράμμα του νόμου κόβοντας του κλήση.

Η πράξη του οργάνου της τάξης κυριολεκτικά έγραψε ιστορία, αφού οι ίδιοι οι Αστυνομικοί και τα υπηρεσιακά οχήματα που οδηγούν θα πρέπει να δείχνουν στους υπόλοιπους οδηγούς το καλό παράδειγμα και όχι να γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα προς αποφυγή.

Το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, ήταν παράνομα παρκαρισμένο για ώρα σε σημείο που παρεμπόδιζε την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων σε έναν από τους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων. Η ώρα περνούσε, κανείς δεν πήρε των πρωτοβουλία να μετακινήσει το παράνομα παρκαρισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και δικαιολογημένα ο τολμηρός αστυνομικός εκτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον του και βεβαίωσε κλήση -χωρίς να κάνει καμία εξαίρεση- στον παραβάτη συνάδελφό του!

Όπως αναφέρεται, η ηγεσία της Τροχαίας Ιωαννίνων δείχνει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα των οδηγών και αντιμετωπίζει αμείλικτα το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης. Οι εντολές της διοίκησης προς τους άνδρες της Τροχαίας είναι σαφείς να κόβουν κλήσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.