Ειδησεογραφικό site

Αποστόλου: Να παραιτηθούν οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

56

 

Να απελευθερώσουν τον Αλέξη Τσίπρα από την «πολιτική ομηρεία» κάλεσε όλους τους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο κ. Αποστόλου τόνισε πως δεν μπορεί να είναι μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ όσοι καταψηφίσουν τη συμφωνία και γι’ αυτό τους κάλεσε να παραιτηθούν προκειμένου, όπως υπογράμμισε, να διευκολύνουν με τις κινήσεις τους την κυβέρνηση.

Όπως τόνισε, πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα καθώς δεν γίνεται, από τη μια να στηρίζουν και από την άλλη με την τακτική τους ρίχνουν την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση δεν είχε άλλο δρόμο πλην της υπογραφής της συμφωνίας.

«Να απελευθερώσουν από την πολιτική ομηρεία τον Τσίπρα όσοι διαφωνούν. Δεν μπορεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση το πρόγραμμά της χωρίς στήριξη από ένα μεγάλο μέρος της ΚΟ της.  Δεν μπορεί να είναι μέλη της ΚΟ όσοι καταψηφίσουν τη συμφωνία πρέπει να διευκολύνουν με τις κινήσεις τους αυτή την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός έκανε ό,τι μπορούσε στη διαπραγμάτευση.

Τέλος, όσον αφορά τη φορολόγηση των αγροτών ο  αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει εναλλακτικές λύσεις με τα ίδια έσοδα, ώστε να απαλυνθούν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και τις έχει καταθέσει στους θεσμούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.