Ειδησεογραφικό site

ΑΝΕΛ: Κατά φαντασίαν πρωταγωνιστής ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο κατά φαντασίαν πρωταγωνιστής επιδόθηκε για άλλη μια φορά στο μόνο ρόλο που ξέρει να παίζει: να κουνά προκλητικά το δάχτυλο στον Πρωθυπουργό και τη σημερινή κυβέρνηση, αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στον απόηχο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, είναι δικαίωμά του να μην του αρέσει το νέο κυβερνητικό σχήμα και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν.

«Οφείλει όμως να πληροφορηθεί, αν δεν το γνωρίζει, ότι είναι αποκλειστικό δικαίωμα και προνόμιο του Πρωθυπουργού να επιλέγει και να ορίζει τους υπουργούς του» επισημαίνει η κ. Χρυσοβελώνη.

Ο αρχηγός του γκρίζου Ποταμιού, συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ, υποτιμά για ακόμη μια φορά την ετυμηγορία και την εντολή του ελληνικού λαού.

Από εκεί και πέρα, το να εγκαλεί κυβερνητικά στελέχη για «αναξιοκρατία, έλλειψη προσόντων, γνώσεων και ικανοτήτων» ο γίγας της πολιτικής και της διανόησης, είναι δείγμα μικρομεγαλισμού, αμετροέπειας και, το κυριότερο, έλλειψης αυτογνωσίας, καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.