Ειδησεογραφικό site

Ζαχαριάδης για self test και Siemens: «ΟΚ, έκανε και μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ»

132

Απόπειρα να δώσει εξηγήσεις τόσο για την ανάρτησή του κατά του Πρωθυπουργού για το Ράλι Ακρόπολις όσο και για τα όσα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον διαγωνισμό για τα self test έκανε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη διάψευση των όσων υποστήριζε η αξιωματική αντιπολίτευση για φωτογραφικό διαγωνισμό προκειμένου η προμήθεια των self test να δοθεί στην εταιρεία Siemens λέγοντας: «Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι. Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με την ανάρτησή του στο twitter με την οποία παρομοίαζε τον Πρωθυπουργό με τον Μίστερ Μπιν, με αφορμή την επανέναρξη του Ράλι Ακρόπολις, ο Κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον Πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι θεωρεί ότι η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον βρετανό κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ουδέποτε έχει μιλήσει υβριστικά για κανέναν πολιτικό αντίπαλο. «Προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη», σημείωσε.

Τέλος, αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιχειρεί να γίνει αρεστός στο Μαξίμου. «Αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.