Ειδησεογραφικό site

Ξανά στη Βουλή το Τζέισον-Αντιγόνη: Αβυσαλλέο ντεκολτέ, δασύτριχο στήθος και σταυροπόδι

165

Ξανά παρών στη Βουλή μαζί με άλλα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας παρακολουθώντας τη συζήτηση για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια- Αναμένεται η ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια

Με μπεζ φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ, φροντίζοντας ταυτόχρονα, όμως, να «καλύψει» το δασύτριχο στήθος του με ένα πολύχρωμο περιδέραιο, το Τζέησον- Αντιγόνη δίνει και σήμερα το παρών στα θεωρεία της Βουλής. Μαζί με αρκετούς ακόμη εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας παρακολουθεί τη συζήτηση για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Σημειώνεται ότι το Τζέησον – Αντιγόνη Ντέην είναι το πρώτο άτομο που έχει προσφύγει δικαστικά στην Ελλάδα προκειμένου να σβηστεί από τη λήξιαρχική πράξη γέννησής του το φύλο, αφού αυτοπροσδιορίζεται ως non binary άτομο και παράλληλα έχει ζητήσει να προστεθεί στο όνομά του, πλάι στο Ιάσων και το Αντιγόνη. Ως προς το δεύτερο σκέλος, η προσφυγή του έχει γίνει δεκτή.
Η συζήτηση για το νομοσχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ψηφισθεί με την ευρύτερη στήριξη της Ολομέλειας.

Η συζήτηση που προηγήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο άρθρο 8 που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς καθώς προκάλεσε ισχυρούς εσωκομματικούς κλυδωνισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Δημοκρατική Συμπαράταξη ενώ παράλληλα αναδείχθηκε – για μια ακόμα φορά – πως η εξουσία μάλλον είναι η μόνο συγκολλητική ουσία των δύο κυβερνητικών εταίρων. Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ψηφίζουν χωρίς αναταράξεις τους μνημονιακούς νόμους, ωστόσο στα λεγόμενα «δικαιωματικά» γίνονται… μαλλιά κουβάρια. Είναι ενδεικτικό ότι την ώρα που ο κ. Τάσος Κουράκης ζητούσε από την κυβέρνηση μεγαλύτερη τόλμη ώστε να θεσμοθετηθεί ο γάμος και η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Κώστας Κατσίκης των ΑΝΕΛ υποστήριζε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αδίκημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας.

4452679
4452680
4452681
4452682

Τα σχόλια είναι κλειστά.