Ειδησεογραφικό site

Xαλκίδα: Δύο Έλληνες έστειλαν Βούλγαρους -πατέρα και γιο- να σκοτώσουν 83χρονο

38

Μπορεί ως βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα να ανακρίνονται ένας 51χρονος Βούλγαρος και ο 26χρονος γιος του, όμως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και σε βάρος δυο Ελλήνων που φέρονται να οργάνωσαν τη ληστεία!

Ένας από αυτούς έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Και οι δυο φαίνεται πως γνώριζαν καλά τον άτυχο ηλικιωμένο και ήξεραν ότι φύλαγε στο σπίτι του χρήματα και χρυσές λίρες. Έτσι, ανέθεσαν στους δυο Βούλγαρους να τον ληστέψουν. Οι δυο αλλοδαποί δεν ομολογούν την ληστεία που κατέληξε σε ανθρωποκτονία, παρά την πολύωρη ανάκριση. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν «δέσει» την υπόθεση, ακόμη και αν δεν ομολογήσουν.

Τα 5.000 ευρώ και οι 23 χρυσές λίρες που άρπαξαν οι δολοφόνοι δεν είχαν βρεθεί ως αργά χθες και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τόσο το σπίτι των δυο αλλοδαπών στο Βασιλικό, όσο και τα σπίτια των δυο Ελλήνων που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα κλοπιμαία που θα αποτελέσουν πειστήρια και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.

Οι δράστες του εγκλήματος είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του Δημήτρη Αντωνιάδη, ενώ εκείνος παρακολουθούσε σε κοντινή καφετέρια μαζί με φίλους τον αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με τη Σερβία. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου συγκατοικούσε με την 94χρονη κατάκοιτη εξαδέλφη του και πήγε να μπει στην είσοδο, τον έσπρωξαν βίαια μέσα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν αλύπητα τον 83χρονο, τον φίμωσαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα όπως και την κατάκοιτη γυναίκα και ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έκρυβε μετρητά και κοσμήματα. Όμως, εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή από τα δυνατά χτυπήματα και το σοκ και πέθανε στα χέρια τους! Απτόητοι συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι, ώσπου βρήκαν τα χρήματα και τις λίρες και έφυγαν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.