Ειδησεογραφικό site

vΒενιζέλος: Ο πρωθυπουργός έπρεπε να αναφέρει όλα τα πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν για την Novartis

60

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητά από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει και τα ονόματα των Γιάννη Στουρνάρα, Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και το δικό του, για να ζητήσει συγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα της «σκευωρίας Novartis». Όπως λέει ο κ. Βενιζέλος, «ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα του ζήτησε επιτακτικά – μιλώντας εκ μέρους της παράταξής του, όπως τόνισε – να ζητήσει συγγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα που κατέστησαν στόχος της «σκευωρίας Novartis».

«Μνημόνευσε δε ως τέτοια τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένο και τους υπουργούς Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λυκουρέντζο και Μάριο Σαλμά. Δεν ανέφερε το όνομα του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, των πρώην υπουργών Ανδρέα Λοβέρδου και Γιώργου Κουτρουμάνη και το δικό μου ως πρώην αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν ανήκουμε στην παράταξή του» συνέχισε.

Και καταλήγει με αιχμή, λέγοντας πως «όταν όμως ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στη Βουλή σε μια σκευωρία που έθεσε στο στόχαστρό της την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας δια του ευτελισμού της Δικαιοσύνης δεν δικαιούται να διαχωρίζει τα πρόσωπα που κατέστησαν στόχος με κομματικά κριτήρια. Το μόνο κριτήριο είναι θεσμικό».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.