Ειδησεογραφικό site

Βράβευση Μαρινάκη από τον σύλλογο γυναικών Αθηναΐδες

42

Η βράβευση του ηγέτη του Ολυμπιακού έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στο χριστουγεννιάτικο gala που διοργάνωσε ο σύλλογος
Στο χριστουγεννιάτικο gala που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο σύλλογος γυναικών Αθηναΐδες, βραβεύτηκε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης παρέλαβε το βραβείο Αθηναΐδες 2019 για την προσφορά του στα δρώμενα της χώρας, με την πλούσια φιλανθρωπική του δράση να παρουσιάζεται μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο.

Οι Αθηναΐδες, ανήκουν στις Κόρες της Πηνελόπης (Daughters of Penelope), της ευρύτερης οικογένειας της Ελληνοαμερικάνικης εκπαιδευτικής και προοδευτικής Ομοσπονδίας AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) η οποία μετράει κάτι λιγότερο από 100 χρόνια ύπαρξης
Την όμορφη βραδιά, «άνοιξε» με το λόγο της η Πρόεδρος των Αθηναΐδων, κ. Ρένα Βασιλάκη, που προλόγισε τη βράβευση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέφερε στο χαιρετισμό του: «Νιώθω πολύ οικεία με όλους εσάς, γιατί βλέπω πολλούς φίλους που τους γνωρίζω χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και επαγγελματικά, και στο Δήμο Πειραιά, και στα αθλητικά δρώμενα, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που κάνετε για τους συνανθρώπους μας και να σας πω ότι είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες γυναίκες με τις ίδιες ευαισθησίες στην Ελλάδα, κάνοντας πράγματα για τους συνανθρώπους μας. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συνεχίσετε αυτή την ωραία προσπάθεια!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.