Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Το χρέος πάει «πακέτο» με τη λύση για το Σκοπιανό

1.375

Επίθεση στην κυβέρνηση από την βουλευτή της ΝΔ: «Η Ελλάδα κυβερνάται αυτή τη στιγμή από όλους τους δημαγωγούς μαζί.  Πουλάνε και την μάνα τους ακόμη για να μείνουν στην εξουσία»

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη.

Η κυρία Βούλτεψη μίλησε ξανά για ανταλλάγματα που έχουν προσφερθεί στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει το Μακεδονικό ζήτημα, ενώ σημείωσε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος η κυβέρνηση να κρατηθεί στην εξουσία.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Το πέμπτο μνημόνιο έχει αναφορές ότι έχουν υπογράψει τα πάντα. Εχει και μια πονηρή αναφορά ότι περνούν όλα στο υπερταμείο.  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ραγιαδισμός από το υπερταμείο. Η Ελλάδα κυβερνάται αυτή τη στιγμή από όλους τους δημαγωγούς μαζί».

Για το Σκοπιανό

«Βλέπετε λευκό καπνό σήμερα για το Ονοματολογικό;».  Η κυρία Βούλτεψη απαντά: «Το όνομα είναι το απλά όχημα για τον αλυτρωτισμό. Πρέπει να μας πουν για ποιο νούμερο πουλάνε την Μακεδονία».

«Η κυβέρνηση αυτή είναι μια ασύμμετρη απειλή. Πουλάνε και την μάνα τους ακόμη για να μείνουν στην εξουσία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι», κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.