Ειδησεογραφικό site

«Βόμβες» Βαρουφάκη: Ο Δραγασάκης δούλευε μαζί με Τσέχικη μαφία

72

Έχουν περάσει κάμποσες ώρες από τη στιγμή που ο Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα της Βουλής, έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιάννη Δραγασάκη.

Όπως είπε ο επικεφαλής του «Μέρα 25» όταν ήταν υπουργός βρέθηκε απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του ΟΠΑΠ. Πέραν των όσων σημαντικών υποστήριξε ο κ. Βαρουφάκης και είχαν να κάνουν με την προσπάθεια να μετατραπεί η χώρα σε ένα απέραντο καζίνο, ιδιαίτερη αξία έχει η αποστροφή του λόγου του, σύμφωνα με την οποία «ο Δραγασάκης δούλευε μαζί με την Τσέχικη μαφία».

Μιλάμε για μια βαριά καταγγελία που απαιτεί άμεσα απαντήσεις. Μάλιστα ακόμη και ο ίδιος ο επικεφαλής του «Μέρα 25» θα πρέπει να μας πει τι εννοεί όταν μιλάει περί «Τσέχικης μαφίας». Αναφέρεται στους Τσέχους ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ ή είναι μια γενικότερη αναφορά; Και φυσικά ο κ. Δραγασάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις στα όσα υποστήριξε (και τον αφορούν) ο κ. Βαρουφάκης.

Πάντως αποτελεί κοινό μυστικό στην πιάτσα ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – και δη το Μέγαρο Μαξίμου (Παππάς – Φλαμπουράρης) – διατηρούσαν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ΟΠΑΠ

Τα σχόλια είναι κλειστά.