Ειδησεογραφικό site

Βόμβα στο Κολωνάκι: Σταθερή η κατάσταση του τραυματία αστυνομικού

188

Εχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε από την έκρηξη βόμβας έξω από τον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τα θραύσματα της βόμβας στο Κολωνάκι.

Ο νεαρός ένστολος που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, κλήθηκε από τον νεωκόρο του Αγίου Διονυσίου για το περίεργο πακέτο που είχε τοποθετηθεί το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο του ναού που βρίσκεται στην οδό Σκουφά και δέχθηκε τα θραύσματα από τη βόμβα στο πρόσωπο και τα χέρια.

Ο αστυνομικός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τα θραύσματα από το αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι και η γενική κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Βελτιωμένη είναι και η κατάσταση με το αιμάτωμα που είχε εμφανίσει στο αριστερό του μάτι.

Σήμερα, προχώρησαν σε καθαρισμό των τραυμάτων ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απώλεια της ακοής του -το σοβαρότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει- οι γιατροί εκτιμούν ότι είναι προσωρινή και θα επανέλθει. Απόψε, ο τραυματίας αστυνομικός αναμένεται να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο νοσηλείας.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο βρίσκεται και ο πατέρας του τραυματία, ο οποίος είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και ταξίδεψε από την Κρήτη για να σταθεί στο πλευρό του γιου του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.