Ειδησεογραφικό site

«Βόμβα» Μπιγιόνσε: Κατάγομαι από ιδιοκτήτη σκλάβων

2.992

H «Queen Bey» μίλησε στην Vogue για μια πληθώρα θεμάτων, όπως η φυλή, η εικόνα που εχει για το σώμα της, τα παιδιά της και η δημιουργικότητά της

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» για πολλούς από τους φαν της προχώρησε η Beyoncé στην συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue.

H «Queen Bey» μίλησε στο γυναικείο περιοδικό μόδας για πληθώρα θεμάτων, όπως η φυλή, η εικόνα που εχει για το σώμα της, τα παιδιά της και η δημιουργικότητά της και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό κάτι που ανακάλυψε μόλις πρόσφατα: ότι κατάγεται από έναν ιδιοκτήτη σκλάβων.

«Έκανα πρόσφατα μια έρευνα για τις ρίζες μου και έμαθα ότι κατάγομαι από έναν ιδιοκτήτη σκλάνων που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα. Όταν το ανακάλυψα, μου πήρε λίγο χρόνο για να το διαχειριστώ. Άρχισα να αναρωτιέμαι τι σήμαινε αυτή η πληροφορία και προσπάθησα να την δω μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Πλέον πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που ο θεός με ευλόγησε με τα δίδυμα. Για πρώτη φορά η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια μπόρεσαν να συνυπάρξουν και να αναπτυχθούν στο αίμα μου. Προσεύχομαι στον Θεό να καταφέρω να σπάσω τις γενεαλογικές κατάρες που υπάρχουν στην οικογένειά μου ώστε τα παιδιά μου να ζήσουν μια απλούστερη ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων η ντίβα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.