Ειδησεογραφικό site

Viral: Τρελός παπάς το βάφτισε – Σάλος με την βίαιη βάφτιση

165

Η αντίδραση των παιδιών στο πίσω μέρος τα λέει όλα…

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το βίντεο μιας ορθόδοξης βάπτισης που κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν ιερέα να βουτάει με δύναμη το βρέφος στην κολυμπήθρα, με τρόπο που θυμίζει περισσότερο… μπουγάδα παρά ιερό μυστήριο.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχθηκε σε ναό της Αγίας Νάπας στην Κύπρο, δείχνει τον ιερέα να σηκώνει ψηλά το μωρό και μετά να το ρίχνει με ορμή στο νερό, τουλάχιστον τρεις φορές. Η αντίδραση των παιδιών που παρακολουθούν το μυστήριο στο πίσω μέρος τα… λέει όλα, αφού δείχνουν σχεδόν τρομοκρατημένα.


MediaCard–mediaForward

cards-multimedia
customisable-border» dir=»ltr» data-scribe=»component:card»>

KE SHARP@danielmarven

This too much for baptism lol …I will run away while wearing pampers😂😂😂😂😂😂😂

Η βάπτιση, την οποία η Daily Mail χαρακτήρισε ως «την πιο βίαιη που έχει γίνει ποτέ» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media. Πολλοί χρήστες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χαρακτήρισαν την πρακτική αυτή απαράδεκτη, εκφράζοντας ανησυχία για την υγεία του μωρού. «Βάπτιση; Πείτε καλύτερα απόπειρα φόνου», έγραψε ένας σοκαρισμένος χρήστης.

dina stavola@dinastavola

THIS IS SICKENING TO SEE! HE SHOULD BE STRIPPED OF HIS POSITION & CHARGED WITH ATTEMPTED MURDER! THIS IS WHY IS A DUMB , ANTIQUATED http://www.dailymail.co.uk/news/article-5723147/Greek-Orthodox-bishop-violently-dunks-baby-water-bizarre-baptism-ritual-Cyprus.html 

Greek Orthodox bishop dunks baby in water during violent baptism

In the clip, filmed at a Greek Orthodox church in Ayia Napa, Cyprus, the clergyman swings the baby by its arms and dunks him in the baptismal font three times.

dailymail.co.uk

Δεν έλλειψαν βέβαια και εκείνοι που είδαν την αστεία πλευρά της υπόθεσης, σχολιάζοντας ότι η… βάρδια του ιερέα πρέπει να τελείωνε και γι’ αυτό φρόντισε να ξεμπερδέψει τόσο γρήγορα. Άλλοι πάλι επισήμαναν ότι το «ψυχικό τραύμα» του μωρού θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνει μακριά από το νερό για μια ολόκληρη ζωή!

Mago Negro@TenStacks

When you on yo 10th baptism today and yo shift over in 5 minutes

Τα σχόλια είναι κλειστά.