Ειδησεογραφικό site

«Βιομηχανία» διώξεων εις βάρος του Λαφαζάνη: Άλλες δύο δικογραφίες εναντίον του για τους πλειστηριασμούς

112

Για επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής πλειστηριασμών – «Βιομηχανία» διώξεων εις βάρος του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Άλλες δύο δικογραφίες, όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, υπάρχουν στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού  Πολιτεύματος, εις βάρος του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Αποδεικνύεται έτσι ότι η εμπλοκή του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μόνο περιστασιακή και συμπτωματική δεν είναι.

lafazanis_mesa
lafazanis_mesa2
lafazanis_mesa3

Όπως προκύπτει από το από 17.03..2018 του διαβιβαστικού της με Αριθμό Βιβλίου Μηνύσεων Δ18/525 Δικογραφίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και  του Δημοκρατικού  Πολιτεύματος διενεργούνται άλλες δύο δικογραφίες κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρεται στη σελ. 7 του διαβιβαστικού, «επισημαίνεται ότι, από την Υπηρεσία μας διενεργούνται οι υπ’ αρ. Α2018/119 και Α2018/165 από 30-01-2018 και 31-01-2018 αντίστοιχα, Προκαταρκτικές εξετάσεις, αναφορικά με επεισόδια που εχώρησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια διεξάγωγής πλειστηριασμών, την 29-11-2017 και 20-12-2017, όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι (Α), (Β), (Γ) και (Δ) κατηγορούμενοι. Σχετικές προκαταρκτικές εξετάσεις, θα σας υποβληθούν με την περαίωση τους, με ειδικότερες αναφορές μας».

Όπως προκύπτει, έχει στηθεί «βιομηχανία» διώξεων εις βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που διεκπεραιώνουν με άνωθεν  εντολές οι Υπηρεσίες της Κρατικής Ασφάλειας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.